Laatste nieuws

Zelfreinigend filter Yamit

26 oktober 2016

Afilter.nl levert een zelfreinigend filter van het fabrikaat Yamit die Twin Filter onder de naam Twin O Matic op de markt bracht. dit zelfreinigende filter is gebaseerd op een capaciteit van 25m3/h met DN75-PN10 flensaansluitingen en voorzien van een RVS316 … Lees meer

PVC DN150 Strainer

15 september 2016

PVC DN150 Strainer   Afilter.nl levert een tweetal volledige PVC T-strainers met DN150 flens aansluitingen van het fabrikaat Hayward http://www.haywardflowcontrol.com/shop/en/flow-control uit de SB serie Simplex Basket Strainer voor een Akzo Nobel verstiging in Nederland www.akzonobel.com. Afilter.nl heeft daarnaast in eigen beheer een … Lees meer

Vakantiesluiting 1 tm 19 augustus 2016

5 augustus 2016

Vanaf 1 augustus tot en met 19 augustus zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Vanaf maandag 22 augustus kunnen wij u weer van dienst zijn. Fijne Vakantie Toegewenst.

Filters, filtersystemen & filtermaterialen

Is Afilter.nl ook uw keuze voor de levering van filters, filtersystemen en filtermaterialen voor fysieke deeltjes separatie voor vloeistof voor zowel de groot industriëlen als het MKB?

Afilter.nl is een leverancier voor zowel een kleine afnemer als grote industriëlen en maakt geen onderscheid in service, kwaliteit alsmede klantgerichtheid. Voor elk filtratie product kunt u dus bij ons terecht en met name als service voor U een grote rol speelt. Afilter.nl voelt zich als een vis in het water tussen zowel de kleinere als grotere bedrijven.

Afilter.nl heeft tevens een zelfstandige productie faciliteit waar wij in eigen beheer gasfilters, luchtfilters, vloeistoffilters of reparatie’s uit kunnen voeren.

Bekijk onze producten en lees meer over onze toepassingen in de voedingsmiddelen en drankindustrie, de olie- en gasindustrie en de algemene industrie.