Laatste nieuws

Skid Zakkenfilter Unit filterhuis

23 november 2016

Afilter.nl levert en produceert een verrijdbare SKID Zakkenfilter Unit. Deze verrijdbare Skid Zakkenfilter Unit is klant specifiek voor Bolsius Kaarsen geproduceerd, http://www.bolsius.com. Het betreft een standaard HTWB45, lengte twee RVS304 zakken filterhuis, welke volledig omgebouwd is en wat geresulteerd heeft … Lees meer

Filterelement RVS316 d 75 x L 500

9 november 2016

Afilter.nl levert en produceert een twintigtal RVS316 filterelementen met een binnendiameter van 75mm en een lengte van 500mm geproduceerd uit perforatieplaat met een maaswijdte van 3mm. Deze klant specifiek geproduceerde filterelementen worden geleverd aan Veldman Techniek http://www.veldmantechniek.nl. Deze filterelementen hebben … Lees meer

Bereikbaarheid Afilter.nl

2 november 2016

Per Heden is Afilter.nl weer volledig bereikbaar per telefoon +31(0)88 234 58 00 / +31 (0)72 504 45 20 en e-mail info@afilter.nl. de onderhoudswerkzaamheden van Liander hebben plaatsgevonden en de spanning staat weer op het net.

Filters, filtersystemen & filtermaterialen

Is Afilter.nl ook uw keuze voor de levering van filters, filtersystemen en filtermaterialen voor fysieke deeltjes separatie voor vloeistof voor zowel de groot industriëlen als het MKB?

Afilter.nl is een leverancier voor zowel een kleine afnemer als grote industriëlen en maakt geen onderscheid in service, kwaliteit alsmede klantgerichtheid. Voor elk filtratie product kunt u dus bij ons terecht en met name als service voor U een grote rol speelt. Afilter.nl voelt zich als een vis in het water tussen zowel de kleinere als grotere bedrijven.

Afilter.nl heeft tevens een zelfstandige productie faciliteit waar wij in eigen beheer gasfilters, luchtfilters, vloeistoffilters of reparatie’s uit kunnen voeren.

Bekijk onze producten en lees meer over onze toepassingen in de voedingsmiddelen en drankindustrie, de olie- en gasindustrie en de algemene industrie.