Laatste nieuws

PVC DN150 Strainer

15 september 2016

PVC DN150 Strainer   Afilter.nl levert een tweetal volledige PVC T-strainers met DN150 flens aansluitingen van het fabrikaat Hayward http://www.haywardflowcontrol.com/shop/en/flow-control uit de SB serie Simplex Basket Strainer voor een Akzo Nobel verstiging in Nederland www.akzonobel.com. Afilter.nl heeft daarnaast in eigen beheer een … Lees meer

Vakantiesluiting 1 tm 19 augustus 2016

5 augustus 2016

Vanaf 1 augustus tot en met 19 augustus zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Vanaf maandag 22 augustus kunnen wij u weer van dienst zijn. Fijne Vakantie Toegewenst.

8 inch # 600 lbs temporary strainer witch hat

3 juni 2016

8 inch # 600 lbs temporary strainer witch hat  Één van de plus punten waarin afilter.nl zich in onderscheid is onze service.! Binnen 2 werkdagen na opdracht levert afilter.nl een door ons klant specifiek geproduceerd 8 inch (DN200) # 600 … Lees meer

Filters, filtersystemen & filtermaterialen

Is Afilter.nl ook uw keuze voor de levering van filters, filtersystemen en filtermaterialen voor fysieke deeltjes separatie voor vloeistof voor zowel de groot industriëlen als het MKB?

Afilter.nl is een leverancier voor zowel een kleine afnemer als grote industriëlen en maakt geen onderscheid in service, kwaliteit alsmede klantgerichtheid. Voor elk filtratie product kunt u dus bij ons terecht en met name als service voor U een grote rol speelt. Afilter.nl voelt zich als een vis in het water tussen zowel de kleinere als grotere bedrijven.

Afilter.nl heeft tevens een zelfstandige productie faciliteit waar wij in eigen beheer gasfilters, luchtfilters, vloeistoffilters of reparatie’s uit kunnen voeren.

Bekijk onze producten en lees meer over onze toepassingen in de voedingsmiddelen en drankindustrie, de olie- en gasindustrie en de algemene industrie.