Voedingsmiddelen en drankindustrie

In de voedingsmiddelen en drankindustrie worden veel types filters gebruikt, dit komt doordat deze industrieën een grote verscheidenheid aan producten en onderling benodigde kwaliteit hebben. De vloeistoffen worden gebruikt als ingrediënt, reinigingsmiddel, kookwater, koelmiddel of als transportmiddel van grotere materialen. Door de enorme verscheidenheid aan producten zijn er vele soorten types en soorten filters nodig zoals filterkaarsen, filterzakken, zelfreinigende filters, holle vezel membranen, filtergaas, filterkorven, zeefdekken, actief kool etc etc. Hierdoor lenen deze branches zich goed voor het gebruik van filters.

De producent of fabrikant realiseert met afilter.nl filterproducten en materialen een bepaald gewenst eindproduct en waardoor deze producten bij u als eindgebruiker de optimale en gewenste kwaliteit hebben. Er zijn echter wel veel voorwaarden waaraan een filter moet voldoen. Zoals bijvoorbeeld een FDA approval zodat er geen producten of stoffen in het filtermateriaal gebruikt zijn die schadelijk voor onze gezondheid kan zijn.

Zoals u leest kan afilter.nl het door u gewenste filter of vervangingsfilter leveren om zodoende tot een aansluitende oplossing voor uw proces te komen.